söndag 2 maj 2010

För mycket vitt ??



Hej .

Idag så var jag in på Aftonbladets sida om hemma hos reportage  & konstaterade att vårt hus fortfarande låg med. Det är med förundran jag läser diverse inlägg om att vi har på tok för mycket vitt hemma. För det är väll ändå tur att smaken är delad och att alla inte har exakt likadant hemma, för hur kul skulle det vara?? Men med allt det vita, vilket inte är alla saker jag äger så slipper jag tex gå i ljusterapi för att bli gladare & piggare. Den terapin har jag ju hemma varje dag.( GRATIS) 

Idag har jag förresten köpt en hammock som jag ska ligga i på semestern. Det var som vanligt svårt att välja färg, men tillslut så blev det en vit  :)


Kramar från Jenny

14 kommentarer:

  1. Tycker att det är fint och fräscht med vitt.Visst blir man glad närsolen skiner.Vad mysig med en hammock.Har du fått mitt mail?Önskar dej en skön måndag vännen och att solen skiner på dej!!!!Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej! Tok heller! Vitt är så fint och som du skriver man får gratis ljusterapi. Tur att man har olika smaker :-). Jag håller helt och hållet på din smak. VITT är sååå fint. Ha det bra kram

    SvaraRadera
  3. hihi hade du frågat mig för några år sedan hade jag nog hållt med dem men tack och lov har jag insett hur underbart vitt är ;o)
    Ha en finfin eftermiddag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  4. Hej,
    jag tycker att du har ett fantastiskt hem och jag vill oxå ha så fint med vitt! kram J

    SvaraRadera
  5. Hej svejs! Ni har ju ett underbart vitt o fint hem, jag fattar inte hur folk orkar ödsla energi o skriva att det är för vitt. Men Smaken är som baken o tur är väl det....Ha en fortsatt fin vårvecka! Kram Therese

    SvaraRadera
  6. hej!sitter just ock kollar in din sida...här kan man hämta mycket inspiration=) ska kika vidare nu.hadé

    SvaraRadera
  7. Exakt så känner jag också, det är banne mig som en ljusterapi för mig. Sen är det ju så mycke lättare att tillföra färg i textiler eller små stilleben istället om man har lust till färg nån gån,....det är ju smidigare och framför allt billigare att slänga ut en kudde istället för en soffa *hihi*.

    Det låter härligt med en Hammock, bara sitta där barfota och gunga med ett glas vitt i handen en ljummen sommarkväll. :)

    Ha en skön vecka. Kram Cin

    SvaraRadera
  8. Hej! Det är inget fel har mycket vit hemma! Men som sagt det finns många smak! Jag vill ha mörkt o mysigt i vardagsrummet men snart får jag göra om mitt sovrum och där blir det MYCKET vit! Har det bra! Kram Sirpa

    SvaraRadera
  9. Hej där Jenny.

    Fin blogg du har, och fint hemma oxå:)Kan det bli för mycket vitt, nopp det tycker jag inte.

    Ha en härlig dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  10. Vilken tur att vi alla tycker lite olika. jag gillar den vita färgen mest och blandar gärna upp med gamla nötta saker från förr för att få lite liv.
    Jag tycker inte att det blir för mycket vitt i alla fall.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  11. Inte kan det väl bli för mycket vitt?
    Grattis till ert lilla föl. Åh, så söt hon är. Lava är ett jättefint namn tycker jag också. Hoppas ni bestämmer er för det.

    Trevlig kväll!
    Agneta

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Vad roligt att jag råkade hamna här, hos en nabo dessutom;-) Vilken fin blogg du har och jag håller med om att det är rena rama ljusterapin att ha mycket vitt i inredningen.

    Var ligger Gårdsbutiken? Det skulle vara roligt att besöka dig.

    Ha en skön och mysig fredag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  13. Vitt är vackert vännen!
    Som sagt smaken är som baken..
    Ses på söndag
    Kramis

    SvaraRadera
  14. too much white but still attractive

    SvaraRadera

** Det värmer i hjärtat om ni skriver en liten rad.**