fredag 25 december 2009

Jag har varit snäll i år!



Jag trodde att tomten bara kom till barnen, men jag måste ha varit jätte snäll i år. I julstrumpan så fanns ett paket till mig! Jag blev jätte förvånad när tomten gav mig en jättefin system kamera. Tänk att tomten har sett att jag har smyglånat min dotters kamera för att kunna fota till bloggen. Tonåringar har ju en tendens att bli uppretade för ett & annat :) Så nu är lyckan fullständig trots att min dotter komenterade att jag fått en sån där "wanna be" kamera! Men det är bara att le lite till svars, för annars har jag ju ingen kamera expert till hands. Hmmm...






Ha en fortsatt trevlig helg!


Julkramar från Jenny

söndag 20 december 2009

** ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL! **




Nu när julen närmar sig så blir det inte så mycket bloggande, därför så vill jag önska alla Er som besöker min blogg en härlig och fröjdefull jul.



En lantis i Stockholm!

Hej alla gòa.

I helgen så har vi myst i Stockholm med julhandel & hotell. Vi åkte med ett par vänner & har haft det jätte trevligt. MEN att vara lantis i en storstad är inte alltid så lätt. Det blir väldigt mycket intryck att ta in när man som jag är van att ha träden som granne :) Men nu så är väll alla julklapparna klara och det känns härligt. Ikväll kommer granen in i stugan så jag och barnen ska pynta. Klapparna ska slås in innan barnen hittar mitt gömställe.






Borta bra men hemma bäst!

söndag 6 december 2009

Idag är dagen "D"


Idag kom bilagan ut och det känns jätte roligt!
Det är ju alltid spännande att se vilka bilder de väljer att producera.




Idag så var jag på min dotters årliga dansuppvisning på teatern. Det var Kalle och chokladfabriken som stod på programmet. 400 duktiga dansare förgyllde min em.
På kvällen så hade jag och Micke sk. trädgårdsskötsel ;) Det skulle sättas upp ljusslingor inför julen.
Eftersom våran familj gör det mesta lite baklänges så stod vi där med pannlampor i mörkret & muttrade. Ljusslingan trasslade sig, busken var för hög, det fattades skarvsladdar etc. Micke sa att jag måste ha tålamod! men den tappade jag redan som 5 åring i skidbacken. Men, men... nu lyser det fint utanför och det enda som lyser med sin frånvaro är ju snön .